statystyki

Kiedy wyrób spożywczy nazwać można tradycyjnym lub domowym

autor: Michał Koralewski02.06.2015, 08:31; Aktualizacja: 02.06.2015, 08:40
Niektóre specjalności pod specjalną ochroną

Niektóre specjalności pod specjalną ochronąźródło: Dziennik Gazeta Prawna

Wprawdzie brak jest jednolitych kryteriów oceny poprawności używania tego typu określeń, jednak nie jest to całkowicie dowolne. Producenci powinni pamiętać, że opis towaru nie może wprowadzać klienta w błąd.

Reklama


Reklama


TEMAT TYGODNIA


Pozostało jeszcze 99% treści

Czytaj wszystkie artykuły
Miesiąc 89,90 zł
Zamów abonament

Mam już kod SMS
Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Zapoznaj się z regulaminem i kup licencję

Polecane

Reklama

  • StAAbrA(2015-06-02 13:52) Odpowiedz 00

    Piekę od kilkunastu lat - i pojęcia nie mam .

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Redakcja poleca

Prawo na co dzień

Galerie

Wyszukiwarka kancelarii

SzukajDodaj kancelarię

Polecane

Reklama